zondag 12 november 2017

Stripbeurs Gooik

Voor mij de laatste van dit seizoen, maar dat is stoppen op een absoluut hoogtepunt. Bijzonder warm en hartelijk ontvangen door Jean-Paul en de andere organisatoren ("op z'n Pajots") en de ganse dag verwend met de lokale gueuze tot zelfs een fantastische maaltijd in volkscafé De Cam.


Bleek daar toch ook een heuse artisanale gueuzestekerij gevestigd te zijn, de Cam, en dat bier was méér dan vlot te drinken. Het leven van een striptekenaar kan toch hard zijn!


Voor de gelegenheid had de heemkring van Gooik een strip uitgegeven getekend door enkele lokale tekenaars, uiteraard quasi allemaal aanwezig, die voor het nodige volk zorgde. Nog maar zelden zo veel volk zo vroeg mogen tellen op een stripbeurs. Alleen de verwarring tussen mij en d'Auwe (ook een Van der Auwera die er niet bij was) zorgde al eens voor de nodige hilariteit. Ik heb dan maar enkele strips gesigneerd in zijn niet-naam.
Goed gedronken, goed gegeten, goed gelachen en zelfs goed verkocht. Zien dat ik tegen eind volgend jaar iets nieuw uit heb zodat er een reden is terug te gaan. :-)

Pajotten!

Ook een heuglijk weerzien met ex-klasgenoot Lars die meetekende aan de Gooikse strip.


En nu boeken dicht tot ergens begin 2018!

Geen opmerkingen: