vrijdag 12 mei 2017

Softcore

De limited edition hardcovers van Paddy & Bunty deel 2 zijn uitverkocht, en het ziet er naar uit dat het bij 50 exemplaren gaat blijven. Dus wie zo ééntje kon bemachtigen (of nog op de reservatielijst staat) heeft geluk!

Ondertussen zitten we niet stil en zijn we naarstig bezig de softcovers voor de bereiden van zowel deel 1 als 2! A5 softcovers dus met elk 52 pagina's én vernieuwde achtercovertekening (misschien binnenkort een sneak preview).
Deel 1 telde oorspronkelijk 48 bladzijden en wordt aangevuld met enkele gasttekenaars uit de hardcover van deel 2 + enkele niet eerder gepubliceerde pin-ups. Waaronder deze van Psycho Chick:


Deel 2 zal aanzienlijk worden ingekort en herzien. 2 pagina's worden geschrapt en hier en daar wordt geknipt en geplakt in de continuïteit + kleine details (vnl tekst) aangepast. Aan het eind nog een pin-up van Margo en een exclusieve gaststrip van Hanne (Dorktoes) die ook in de hardcover verschenen. Dus die hardcover gaat echt een unicum wezen met z'n 10 extra pagina's en exclusieve bonustekeningen (waaronder zelfs een strip van Lars), al gaan de kleine zusjes ook niet mis zijn.

Richtprijs is 5€, al zal het eerder richting 5,99€ gaan...

En alsof dat nog niet genoeg is: www.noisypimpcomics.be is een feit, al moet ik die smerige FTP nog onder de knie krijgen om hem daadwerkelijk te lanceren. Tijd!

Geen opmerkingen: