Silver Tower: Trial of Hysh tris

Wat te doen als één van de drie helden afzegt voor Heroquest?
Spelen we toch gewoon een spelletje coop Warhammer Quest: Silver Tower! Nogmaals the Trial of Hysh (Trial 1 oftewel de introductie dus). Ditmaal met de Champion of Chaos (een onstopbare moordmachine), Krampus de Bray Shaman en de Black Arc Fleetmaster (die dus ook gewoon in opvolger Shadows over Hammerhall zit).

Duidelijk het introductiescenario want ook deze keer geen of weinig tegenstand of een echte dreiging van de monsters en toren zelf uit. Misschien alweer iets te goed gerold op de tabellen.
De Pink Horrors bleken geen uitdaging voor onze Champion of Chaos (hij koos zelf iedere beurt welke van de vier chaosgoden hij aanriep), zelfs de iets steviger Librarian ging na enkele rake houwen met diens demonische zwaard neer.
De Bray Shaman dient vooral om area control uit te oefenen door alle tegenstanders op één tegel te stunnen (zelfs domineren en tijdelijk overnemen op een rol van 6). Zorgde voor kamers vol nutteloze tegenstanders, wat het spel er niet noodzakelijk beter op maakte. Qua damage output eerder zéér beperkt (en dat met een fetish staff!). Verder weinig te doen dus mogelijk kies ik volgende keer een ander personage.
De Fleet Master moest het dan weer van z'n combo's hebben met z'n roestige vishaak, die afwisselend lukten.

De Fleetmaster gaat al meteen de eerste Pink Horror te lijf!

Het Beest vs the Librarian

Nog een splitsing in de weg en de laatste kamer was er weer. De tegenstand viel best mee.

De laatste kamer (alweer) vol Acolieten en Horrors.

Vlak voor de Gaunt Summoner de helden (weeral) kwam uitdagen in de Finale vonden we nog een Lord of Plagues die verloren gelopen bleek in gangen van de immense Silver Tower. Omdat die toch niks beter te doen had besloot hij ons nog even te helpen met de lichtgevende pilaren. Lang heeft de Summoner het niet uit kunnen zingen (welgeteld drie meppen van onze chaoskampioen) dus veel hebben we aan die wandelende zak pus niet gehad.

Daar heb je hem ook weer!

Volgende keer de opvolgende queestes eens proberen. Die eerste heb ik nu wel genoeg gespeeld.
Alleen de Champion heeft op het nippertje één skill bijgekregen plus het fragment van het beruchte amulet gescoord. De Fleetmaster heeft er wel drie artefacten aan overgehouden.
Ikzelf twijfel nog om volgende keer een ander en iets actiever personage te spelen.

Wordt (ooit) vervolgd...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Legion

Carnaval vlaaikes